Elégedettségi felmérések

Munkáltatók számára:
Szervezetfejlesztő kollégánk az irodahasználati elemzéseink részeként vizsgálja az irodával, mint munkakörnyezettel való elégedettséget, illetve feltérképezzük a dolgozók irodával kapcsolatos igényeit, az egyéni irodahasználatukat.

Irodahasználati elemzési megbízásainktól függetlenül is vállalunk elégedettségi felmérések menedzselését cégre szabott kérdőívekkel, eltérő fókusztémákkal. Ehhez előzetesen interjúkat folytatunk a cég vezetőivel, majd online kérdőívet állítunk össze. A kitöltést követően pedig részletes visszajelzést adunk az elégedettség szintjéről, illetve azok mögöttes okairól.

Irodák, bevásárló központok bérbeadói számára:
Az irodapiac „végfelhasználói” mellett ügyfeleink között tudhatunk bérbeadókat is, akik számára éppoly fontos a bérlők elégedettsége, mint egy munkahelyi viszonyrendszerben a munkáltatóknak a munkatársak elégedettsége. A használt módszereink megegyeznek a dolgozói elégedettség elemzés során alkalmazott interjúzással és kérdőívezéssel.

Irodaházak és bevásárló központok tervezésében és kialakításában szerzett tapasztalatunkat tudjuk hasznosítani egy-egy ilyen felmérés kapcsán, hiszen ezen munkáinkból sok információt szereztünk már arról, hogy a bérlőknek milyen jellegű igényeik lehetnek a bérlemény és a bérbeadó által nyújtott szolgáltatások kapcsán. Így a bérlői igények feltérképezése és az elégedettség visszajelzése mellett szakmai tanácsadóként is tudjuk támogatni a bérbe adókat a bérlői szolgáltatói portfólió összeállítása során.

Az elégedettségi felmérések során az alábbiakat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek:

  • igényfelmérő mélyinterjúk, fókuszcsoportok, workshopok
  • cégre szabott online elégedettséget visszajelző kérdőívek
  • részletes elemzés a munkakörnyezeti, munkatársi vagy bérlői elégedettségről, illetve annak okairól
  • tanácsadás munkatársi elégedettség témában vagy szolgáltatói portfólió összeállításában
Vegye fel velünk a kapcsolatot!