Mérnöki szolgáltatások

Az irodahasználati elemzés hozzásegíti egy új irodakoncepció kialakításához vagy a meglévő iroda optimalizálásához. Az elemző kollégáink által készített analízis birtokában tervezőink és belsőépítészeink pontosan és cégre szabottan tudják megtervezni az iroda ideális elrendezését.

Ha nincs igény vagy lehetőség széleskörű irodahasználati elemzésre, akkor egy egyszerűsített igényfelmérést követően állítjuk össze a tervezési programot és kezdjük meg az iroda kialakításának megtervezését. Azaz irodatervezési szolgáltatásunk önállóan is igénybe vehető.

A tervezés során folyamatos párbeszéd zajlik az ügyfelekkel. Első körben az irodai funkciók elhelyezési lehetőségeikről, arányaikról (funkció séma) egyeztetünk, majd ennek elfogadását követően kerül sor a lehetséges ültetési tervek kidolgozására. A megrendelők döntését megkönnyítve 3D spaceplaneket készítünk. Elfogadott ültetési terv esetén pedig elindul a végső belsőépítészeti és kiviteli tervezés.

A vállalatspecifikus irodatervezés mellett arra is törekszünk, hogy a modern technológia adta lehetőségeket felhasználjuk a kényelem, a hatékonyság és a biztonság érdekében. Vizsgáljuk olyan IT és virtuális rendszerek alkalmazhatóságát, mint például okos beléptetési vagy foglalási rendszerek, okos fényszabályozás, terek kihasználtságának monitorozása. Részt vállalunk ezen rendszerek tervezésében is.

Ügyfeleinknek időt takarítunk meg azáltal, hogy a kivitelezési folyamat projektmenedzsmentjét is vállaljuk. A megvalósítási fázis szakmai nyomon követése biztosítja, hogy valóban a megrendelő igényeinek megfelelő tervek szerinti iroda készüljön el a projekt végére.

A tervezési folyamat során az alábbiakat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek:

  • funkció séma
  • ültetési terv, 3D spaceplan
  • kiviteli tervek
  • IT és virtuális eszközök alkalmazhatóságának vizsgálata, tervezés
  • projektmenedzsment (a tervezési és kivitelezési folyamat nyomon követése, támogatása)
  • műszaki és minőségi ellenőrzés
Vegye fel velünk a kapcsolatot!