Szervezetfejlesztési tanácsadás

Hiszünk abban, hogy egy iroda kialakítása akkor optimális, ha támogatja a vállalat stratégiai irányait, teret ad a szervezet embereinek és csoportjainak ahhoz, hogy valódi közösséget alkotva munkájukat hatékonyan tudják végezni. Ennek elérését biztosítja az irodahasználati elemzés, mely során szervezetfejlesztő kollégánk vizsgálja az irodát használó szervezet egészét, azaz a szervezeti kapcsolódásokat, a munkafolyamatokat és a szervezeti kultúrát is. Interjúk, kérdőívek, workshopok segítségével feltérképezzük a szervezet működését, keresztkérdéseinkkel felszínre hozzuk a hatékony munkavégzést akadályozó esetleges problémákat.

Egy munkakörnyezet elemzés során gyakran előkerülnek olyan kérdések is, melyek túlmutatnak egy új irodakoncepció kialakításán. Ezekben az esetekben a megbízóink kérésére szervezeti diagnózist készítünk és fejlesztési javaslatokat teszünk a hatékonyság növelése érdekében. Emellett szervezetfejlesztési tanácsadói szolgáltatásunk irodahasználati elemzéseinktől függetlenül is igénybe vehető.

Továbbá HR tanácsadást is biztosítunk olyan kislétszámú vagy kezdő vállalkozások esetében, ahol nem alakult még teljeskörű HR szerepkör. Legfőbb célok melyekben a cégvezetőket támogatni tudjuk: munkavállalók megtartása, motiválása, belső folyamatok kialakítása, felülvizsgálata, kommunikáció fejlesztés egyéni és csoportos szinten.

A szervezetfejlesztési tanácsadás során az alábbiakat tudjuk nyújtani ügyfeleinknek:

  • a vállalati sajátosságokat figyelembe vevő irodaelrendezési koncepció kialakítása
  • munkakörnyezet elemzésen alapuló szervezetfejlesztési tanácsadás
  • szervezeti diagnózis, fejlesztési terv
  • vezetőtámogatás
  • HR tanácsadás
  • hatékonyság és kommunikáció fejlesztés
Vegye fel velünk a kapcsolatot!