A legjobb online kaszinó oldalak 2023

 1. Slotamba Kaszinó: A Kaszinó Bónuszok és Promóciók Útmutatója: Tudjon meg többet egy másik top operátorról a legújabb PartyCasino áttekintésünkkel.
 2. Cashwin Kaszinó: Hogyan Válasszuk Ki a Legjobb Játékokat - Több köze van az időkhöz, az emlékek, és minden, ami között az említett játékos hozzájárult egy rajongói élményhez, amely számukra Stan-vá teszi őket.
 3. Gaminator Kaszinó: Hogyan Válasszunk Biztonságos Online Kaszinót?: A vasárnapok különlegesek, mivel 20 magas hengerekre kerül sor azokban a napokban.

Póker szabályok flöss

Mastercard Kaszinó: A Biztonság és Megbízhatóság a Játékosok Szemszögéből
Az egyik dolog, amely megkülönbözteti a Betsoftot sok más nagy online játékszolgáltatótól, az, hogy a Betsoft kizárólag azonnali játék.
Élő Játékok a Betfair Kaszinó: Élő Rulett, Blackjack és Több
A legjobb dolog ebben a választásban az, hogy olyan jó hírű játékszolgáltatóktól származó játékokból áll, mint a Microgaming és a Betsoft.
Az oldalon minden olyan dolog megtalálható, amely nagyszerűvé teszi a szokásos Jumpman webhelyet, egy fantasztikus megjelenésű Kezdőlap hozzáadott bónuszával.

Blackjack játék ingyen

Dolly Kaszinó: A Legújabb Technológiai Trendek Az Online Szerencsejátékban
Jelenleg a PayPal fizetési módot használó kaszinók számos regisztrációs bónuszt kínálnak, amelyeket megszerezhet, miután regisztrálta adatait a választott online kaszinóban.
Maneki Kaszinó: A Legjobb Bónuszok és Promóciók Kihasználása
Az All Star Slots név azt jelenti, hogy nyilvánvalóan jó választékot fog kapni a nyerőgépek közül.
Corvin Kaszinó: A Legjobb Promóciók és Ajánlatok

Research

A jövő irodakoncepciói

Projektjeink során gyakran találkozunk az ügyfeleknél HR vezetőkkel: Vagy közvetlen megrendelőként, vagy az iroda használatában, kialakításában érintett vezetőként. Ezért is örültünk a Behaviour – a HR magazin felkérésének, hogy az őszi Human Hungary konferenciájukon tartsunk szakmai előadást. Az alábbiakban kiemelünk néhány főbb gondolatot, amit a konferencia résztvevőivel is megosztottunk, illetve a szünetekben megvitattunk.

Nem lehet hátradőlni! – Folyamatos változáskövetés

Korábban elegendő volt néhány évente az iroda kérdéskörét elővenni. A megváltozott munkavégzési szokások, illetve a mostani gazdasági és (munkaerő)piaci környezet ezt már nem teszik lehetővé. Folyamatosan nyomon kell kísérni, hogy

 • a munkakörnyezet megfelelően támogatja-e
  – a vállalat stratégiai céljait,
  – a munkatársak igényeit, szokásait;
 • kellően kihasználtak-e a meglévő terek, illetve, hogy
 • azok fenntartása költséghatékonyan valósul-e meg.

Ezt a monitorozást segíti egy komplex szemléletű irodahasználati elemzés.

Nagy a tét! – Adatvezérelt döntéshozatal

Kiemelten fontossá vált, hogy csak arra és annyit költsünk az irodák kapcsán (is), ami valóban megtérül a vállaltok számára. Ezekhez a döntésekhez pedig naprakész információra, adatokra van szükség. De mégis honnan? Szóba jöhetnek szenzoros mérések, melyekkel egyértelműen megtudjuk, hogy az irodán belül az egyes területeknek milyen a kihasználtsága. Vagy munkatársi elégedettségi, igényfelmérések, amikor is – a szervezet létszámától függetlenül – egyéni szinten is információt gyűjthetünk arról, hogy kinek milyen preferenciái vannak a munkavégzése és annak körülményei kapcsán. Vagy akár végezhetünk fenntartási költségelemzéseket a különböző irodakialakítások közötti választás részeként.

Igényre szabott irodáké a jövő!

Pandémiát követően még inkább igaz az a korábbi állításunk, hogy ahány cég, annyi működési forma, azaz annyiféle ideális irodai kialakítás. Nemcsak a munkavégzési szokások lettek nagyon különbözőek, de sok esetben az irodák céljáról való gondolkodás is! A jövőben már egyáltalán nem biztos, hogy munkavégzés miatt járunk majd be a munkahelyünkre. Nemzetközi szinten egyre több újító irodakoncepcióval kísérleteznek a cégek. Ezeket azonban nem lehet egy az egyben lemásolni, mivel minden szervezet különböző környezeti és személyzeti adottságokkal rendelkezik. Ezeket vesszük sorra az irodaelemzési munkáink során: Azaz vizsgáljuk az irodát,

 • mint épületet,
 • mint munkatársi közösségnek helyet biztosító teret, illetve
 • mint (kivitelezési és fenntartási) költségtényezőt

Ha Ön is kíváncsi arra, hogy jelenlegi irodája mennyire optimális vállalata számára, vagy szüksége lenne külső szakértői támogatásra ahhoz, hogy meglévő irodatereit költséghatékony módon hasznosítsa a jövőben, keressen minket és konzultáljunk!