Research

Employer branding, kollégák megtartása

Önmagában egy jó lokációjú, ergonomikus, széles szolgáltatásokat biztosító iroda – legyen bármennyire is menő dizájnú – nem fogja maradásra bírni a váltáson gondolkodó kollégákat.
Annak viszont egyértelmű lojalitásnövelő hatása van, ha rendszeres időközönként kikérjük a munkatársak véleményét az iroda használhatóságával, felszereltségével, kialakításával, otthonosságával kapcsolatban. Irodahasználati elemzéseinkkel ebben segítjük ügyfeleinket.

Egyik felkérésük során a megrendelőnk kifejezett kérése volt, hogy az irodatérben a vállalati arculat és az értékek is megjelenjenek valamilyen formában. Ezzel is azt erősítve a munkatársakban nap, mint nap, hogy egy közösséghez tartoznak.

Nem kérdés, hogy mit nyer a cég azzal, ha a folyamatosan változó körülmények hatására időnként átgondolja az irodaterület elrendezését: kényelmesebb környezetben, hatékonyabb, elégedettebb és összetartóbb munkavállalókkal dolgozhat együtt, ráadásul mindezeknek egyértelmű fluktuáció csökkentő hatásuk is van.

Ha Ön is kíváncsi rá, hogy az irodája jelenlegi kialakítása mennyire támogatja hatékonyan az aktuális munkavégzési szokásaikat, segítségére lehet a cégre szabott irodahasználati elemzésünk, amelyhez kérje ingyenes konzultációnkat!